Transferpers van Drucktech

Gebruiksvriendelijke machine

Pals Print & Screen is al jarenlang leverancier van de transferpersen van Drucktech. Ons assortiment transferpersen bestaat uit gebruiksvriendelijke professionele machines. De transferpers van Drucktech is gekenmerkt door de revolutionaire membraanplaat waardoor transfereren over verdikkingen niet langer een probleem is.

Revolutionaire membraanplaat

Al onze transferpersen zijn uitgevoerd met een revolutionaire membraanplaat. Hierdoor wordt het productieproces gemakkelijker en sneller. Met deze membraanplaat is het namelijk mogelijk om over alle verdikkingen heen te transfereren. Dus of er nu knoopjes, ritsen of naden over de stof heen lopen. Dat is voor deze machine geen probleem.

Een transferpers voor elke productie

Met ons ruime assortiment transferpersen zit er voor elke productie wel een geschikte machine tussen. Zo hebben wij manuele en pneumatische transferpersen, persen als tafelmodel of persen die verrijdbaar zijn. En persen met enkele en dubbel werkstation.

Twijfelt u over welke transferpers van Drucktech het beste binnen uw productie past? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over de juiste machine. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op bij vragen.

Bekijk hier de machines in het assortiment transferpersen van Pals Print & Screen.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.