Drucktech Etalon PHP-45-2R

De Drucktech Etalon PHP-45-2R is een pneumatische transferpers met dubbel werkstation. Deze machine is inzetbaar voor het transfereren van shirts of andere middelgrote producten van textiel.

Kenmerkend aan deze machine

Een groot pluspunt van deze transferpers is dat de machine verrijdbaar is. Hierdoor kunt u gemakkelijk de opstelling van uw productie veranderen. De machine heeft een ideale werkhoogte en twee werkstations.

De revolutionaire membraanplaat van de transferpers zorgt ervoor dat transfereren over verdikkingen niet langer een probleem is. Zo transfereert u gemakkelijk over eventuele ritsen, knopen of naden. De onderplaten van de machine zijn verwisselbaar. Zo kan er ook een kleine onderplaat op de transferpers worden gemonteerd. Erg makkelijk als u naast shirts ook kleinere materialen als bijvoorbeeld petten wilt transfereren. Het maximale werkformaat van deze machine is 40 x 50 cm en een maximale hoogte van 3 cm.

Lees hier meer over de Drucktech Etaloon PHP-45-2R.

Jarenlange ervaring met Drucktech

Pals Print & Screen heeft jarenlange ervaring met de machines van Drucktech. Twijfelt u over welke machine het beste binnen uw productie past? Onze medewerkers adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen over onze machines.

Wilt u graag een offerte van één of meerdere van onze machines? Vul dan ons online offerteformulier in. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.