Drucktech Etalon SSH-2A

De Drucktech Etalon SSH-2A is een manuele transferpers van Drucktech. Deze machine is inzetbaar voor het transfereren van onder anderen t-shirts, poloshirts of andere middelgrote vlakke materialen. Het werkformaat van deze transferpers is maximaal 15 x 20 cm. Bent u op zoek naar een kleinere transferpers? Kijk dan eens bij de Drucktech Etalon SSH-1A.

Kenmerkend voor deze machine

Kenmerkend voor de Drucktech Etalon SSH-2A is zijn revolutionaire membraanplaat. Hierdoor is het namelijk niet langer een probleem om te transfereren langs naden, knoopjes, ritsen of andere verdikkingen. Daarnaast beschikt deze machine ook over een automatisch openende hitteplaat, hierdoor is de machine gebruiksvriendelijker. De onderplaat van deze transferpers is verwisselbaar, hierdoor kunnen er ook kleinere onderplaten op deze transferpers worden gemonteerd. Erg handig als je naast shirts bijvoorbeeld ook petten wilt kunnen transfereren.

Al jarenlang verkoopt Pals Print & Screen Drucktech transferpersen. Drucktech levert kwalitatief goede machines. Kenmerkend aan Drucktech is de revolutionaire membraanplaat, de optimale drukverdeling over het volledige oppervlak en de verscheidenheid in modellen.

Lees hier meer over deze transferpers.

Meer informatie over deze transferpers?

Wilt u graag meer informatie over de Drucktech Etalon SSH-2A? Neem vrijblijvend contact op met Pals Print & Screen.

Vraag hier een offerte aan

Heeft u interesse in één of meerdere van onze transferpersen? Via het offerteformulier kunt u een offerte aanvragen. De medewerkers van Pals Print & Screen zullen zo snel mogelijk uw aanvraag beantwoorden.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.