Drucktech Etalon PHP-45-2

Deze pneumatische transferpers is perfect inzetbaar voor het transfereren van shirt en andere vlakke materialen van textiel. De Drucktech Etalon PHP-45-2 heeft een dubbel werkstation met een optimale werkhoogte. De transferpers is verrijdbaar en heeft veel ruimte tussen de onderplaten.

Kenmerken

Kenmerkend aan deze machine is de revolutionaire membraanplaat. Hierdoor is het gemakkelijk om over verdikkingen te transfereren zoals naden, knoopjes en ritsen. De hitteplaat van de machine sluit en opent automatisch. Ook zijn de twee onderplaten verwisselbaar. Hierdoor kunnen er ook andere onderplaten worden gemonteerd op de machine. Erg handig als u naast t-shirts ook kleinere materialen zoals petten wilt transfereren. Het maximale werkformaat van deze transferpers is 40 x 50 cm en een dikte van maximaal 3 cm.

Lees hier meer over de Drucktech Etalon PHP-45-2

Pals Print & Screen adviseert u graag

Weet u niet welke machine het best past binnen uw productie? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over onze producten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor een offerte van één of meerdere van onze machines kunt u het online offerteformulier invullen. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.