Drucktech Etalon PHP-45-V2A Maxima

Deze pneumatische transferpers met dubbel werkstation is inzetbaar voor het transfereren van shirts of andere middelgrote materialen van textiel. Deze transferpers kan worden ingezet bij materialen van maximaal 6 cm dikte. Doordat deze machine een tafelmodel is neemt deze weinig ruimte in. Ideaal als u een kleinere productieruimte heeft.

Kenmerken van de Drucktech Etalon PHP-45-V2A Maxima

Alle transferpersen van Drucktech zijn voorzien van een revolutionaire membraanplaat. Hierdoor is het eenvoudig om te transfereren langs verdikkingen zoals naden, knoopjes of ritsen. De hitteplaat van deze machine kan automatisch sluiten en openen en van links naar rechts bewegen en andersom. De twee onderplaten zijn verwisselbaar. Hierdoor is het mogelijk om een kleinere onderplaat op de machine te monteren. Het maximale werkformaat van deze transferpers is 40 x 50 cm en een dikte van maximaal 6 cm.

Lees hier meer over de Drucktech Etalon PHP-45-V2A Maxima.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Weet u niet welke machine het best past binnen uw productie? Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over onze producten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor een offerte van één of meerdere van onze machines kunt u het online offerteformulier invullen. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.