Drucktech Etalon SSH-12A

Deze transferpers van Drucktech is een manuele combinatie welke inzetbaar is voor het transfereren van caps, t-shirts, poloshirts en andere middelgrote materialen van textiel. De tempratuur van de transferpers is in te stellen van 0°C tot maximaal 230°C.

Kenmerken

Kenmerkend aan deze transferpers is de revolutionaire membraanplaat. Hierdoor is het eenvoudig om te transfereren langs verdikkingen zoals naden, knoopjes en ritsen. De onderplaat van de Drucktech Etalon SSH-12A is verwisselbaar. Hierdoor is het ook mogelijk om een kleinere onderplaat te monteren op de transferpers. De hitteplaat van deze machine opent automatisch, hierdoor kunnen u en uw medewerkers gemakkelijk te werk gaan.

Het maximale werkformaat voor deze hittepers is 13 x 9 cm voor caps en 15 x 20 cm voor andere vlakke materialen zoals shirts.

Jarenlange ervaring met Drucktech

Pals Print & Screen werkt al jarenlang met de transferpersen van Drucktech. Kenmerkend aan deze kwalitatieve machines is de revolutionaire membraanplaat, de optimale drukverdeling over het oppervlakte en de verscheidenheid in modellen.

Klik hier om meer te lezen over de Drucktech Etalon SSH-12A.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste printer binnen uw productie. Daarnaast kunt u online een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.